Zelfstandig werkend kok

Bent u op zoek naar een zelfstandig werkende kok?

Een zelfstandig werkend kok die u flexibel kunt inzetten of als oplossing voor uw capaciteitsprobleem? De Jongens Uit De Keuken heeft een uitgebreid netwerk van professionele koks in het hele land die beschikbaar zijn op de momenten waarop u ze nodig heeft en ook nog eens met veel plezier koken. Onze koks beschikken daarnaast over alle vereiste kwalificaties, waarmee de kwaliteit van het werk in uw keuken gewaarborgd is.

● Professionaliteit
● Kwaliteit
● Ervaring
● Hardwerkend
● De juiste match

Waarom De Jongens Uit De Keuken?

Bij De Jongens Uit De Keuken zorgen we voor de juiste match tussen u als opdrachtgever en de zelfstandig werkend kok die bij u aan de slag gaat. We kijken dan ook goed naar uw bedrijfscultuur en zoeken daar de meest geschikte kok bij. We nemen het zoekwerk en de administratieve rompslomp voor u uit handen, zodat u ook daar geen omkijken naar heeft. Wij vinden voor u passend personeel, u kunt zich richten op de dagelijkse gang van zaken. Een combinatie die zorgt voor tevredenheid en langdurige klantrelaties waar we trots op zijn.

● Oplossingsgericht
● Betrouwbaar
● Flexibel
● Doortastend
● Betrokken

Bent u met spoed op zoek naar een professionele, gekwalificeerde kok voor een locatie in de buurt van, of in Zelfstandig werkend kok? Laat uw gegevens achter en we gaan direct voor u op zoek naar de juiste match!

Meer weten?

Naar wat voor keukenpersoneel bent u op zoek?

Nieuwsgierig? Wij bellen u!

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u om alle mogelijkheden te bespreken.