fbpx
Kok huren
Goed personeel is schaars

Wij zoeken voor u!

U kunt uw tijd beter besteden
Regel direct een freelance kok!
Wij nemen uw zorgen uit handen

De vele voordelen van Freelance Koks

De Jongens uit de Keuken denken graag met u mee en blijven u betrekken bij de keukenactiviteiten. Mede door onze jarenlange ervaring krijgen wij al snel een messcherp beeld van uw situatie en wat u nodig heeft. Onze Chef-koks, souschefs, keukenassistenten en bedieningsmedewerkers selecteren wij speciaal voor u. Elke situatie vraagt namelijk om de juiste vrouw of man. Deze zoektocht voeren wij graag voor u uit, zodat u zich concentreren op andere belangrijke zaken.

De voordelen

Maximale flexibiliteit

Een betrouwbare keukenbrigade is een kostbaar bezit voor elk restaurant, instelling of cateringbedrijf. Toch zijn er situaties waarin u extra personeel goed gebruiken, zoals als seizoenspieken of ziekte. Extra personeel dat u natuurlijk het liefst niet onnodig op uw pay-roll heeft staan. Wij zorgen voor die extra capaciteit zonder administratieve rompslomp.

Besparing van kosten

Bedenk eens wat het kost als er een kok ontbreekt in uw keuken. En bedenkt eens wat het kost om te zoeken naar een gekwalificeerde kok die de ruimte in uw planning kan opvullen. En stel u eens voor dat wij uw capaciteitsprobleem oplossen, u tijd besparen en de administratieve rompslomp wegnemen? Probeer eens een samenwerking met “De Jongens”

Groot netwerk van hardwerkende professionals

Wij kennen de koks die bij u komen werken. Stuk voor stuk gedegen professionals die met plezier en doortastend voor u aan het werk gaan. Pim heeft door zijn jarenlange ervaring een enorm groot netwerk opgebouwd, waar u van profiteert.

Juiste Match

De juiste persoon op de juiste plek. Wij geloven daar heilig in. Hoe beter de klik tussen de keuken en de kok hoe plezieriger het werk wordt. En iedereen weet dat mensen die met plezier werken, beter presteren. Daarom vullen wij geen gaten in het rooster, maar leveren wij de juiste kok voor uw situatie.

Nieuwsgierig? Wij bellen u!

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u om alle mogelijkheden te bespreken.

  Keukenpersoneel

  Zelfstandig werkend kok

  Een zelfstandig werkend kok die u flexibel kunt inzetten of als oplossing voor uw capaciteitsprobleem? De Jongens Uit De Keuken heeft een uitgebreid netwerk van professionele koks die beschikbaar zijn op de momenten waarop u ze nodig heeft en ook nog eens met veel plezier koken.

  Spoedkok

  Soms wordt u overvallen door een gat in de planning. Dat kan door zieke, extra drukte of overmacht. Dan kan 3 dingen doen: Met je handen in het haar zitten Zelf als een bezetene op zoek naar iemand die kan koken De Jongens uit die Keukens bellen

  Representatieve gastvrouw/gastheer

  Dé perfecte gastvrouw/gastheer heeft het charisma en de uitstraling die bij uw horecazaak of instelling past. De eerste indruk die uw gasten ervaren is meestal de manier waarop ze door uw gastvrouw/gastheer ontvangen worden.

  Keukenhulp

  Elke Chef-kok wordt blij van gemotiveerde mensen in de keuken! Onze keukenhulpen zijn toegewijde krachten die zich maximaal inzetten. Ze helpen bij diner-uitgifte (zowel buffet-, als lijnuitgifte), hapjes, mise en place, productiewerk en frituren, maar staan ook met alle liefde in stands of in bedrijfskeukens.

  Chef koks

  Van onze chef-koks mag u wat verwachten. Stuk voor stuk tonen ze maximale inzet, zijn zelfstandig, hebben een grote warenkennis en zijn organisatorisch ijzersterk. Uiteraard selecteren wij hen op basis van hun leidinggevende capaciteiten.

  Ga naar de bovenkant