fbpx
Instellingen

Hardwerkende kok nodig?

Wij regelen het!

Wij zorgen voor het beste keukenpersoneel

Koks voor instellingen en evenementen

Heeft u tijdelijk te kort keukenpersoneel of heeft u extra krachten nodig voor een evenement? De Jongens uit de Keuken zorgen voor het personeel dat u nodig heeft. Of het nu om een weekend ter vervanging van ziekte gaat of om een heel seizoen; wij hebben de geschikte medewerkers voor u. U kunt zich concentreren op uw zaak; wij zorgen voor de keuken.

Bij een zorginstelling speelt de keuken een belangrijke rol. Wanneer een zorginstelling er voor kiest om de keukenactiviteiten uit te besteden aan onze jongens, besteedt het ook de verantwoordelijkheid voor de veiligheid, de gezondheid en de kwaliteit uit. Bovendien mist de instelling dan de betrokkenheid bij de voedselbereiding.

Mede door onze jarenlange ervaring krijgen wij al snel een messcherp beeld van uw situatie en wat u nodig heeft. Onze Instellingskoks, Chef-koks, souschefs, keukenassistenten en bedieningsmedewerkers hebben ervaring op gedaan in diverse disciplines. Zo hebben wij de juiste krachten voor schepen, instellingen, cateringbedrijven en evenementen. Uw tijdelijke personeel kan meteen aan de slag.

Vraag een offerte aan

We bellen u terug

Vul uw telefoonnummer in en we bellen u om de mogelijkheden te bespreken

  Ons keukenpersoneel

  Zelfstandig werkend kok

  Een zelfstandig werkend kok die u flexibel kunt inzetten of als oplossing voor uw capaciteitsprobleem? De Jongens Uit De Keuken heeft een uitgebreid netwerk van professionele koks die beschikbaar zijn op de momenten waarop u ze nodig heeft en ook nog eens met veel plezier koken.

  Spoedkok

  Soms wordt u overvallen door een gat in de planning. Dat kan door zieke, extra drukte of overmacht. Dan kan 3 dingen doen: Met je handen in het haar zitten Zelf als een bezetene op zoek naar iemand die kan koken De Jongens uit die Keukens bellen

  Representatieve gastvrouw/gastheer

  Dé perfecte gastvrouw/gastheer heeft het charisma en de uitstraling die bij uw horecazaak of instelling past. De eerste indruk die uw gasten ervaren is meestal de manier waarop ze door uw gastvrouw/gastheer ontvangen worden.

  Medewerker bediening

  Medewerker bediening Als medewerker bediening ben je meestal de eerste indruk die de gasten ervaren. Jij bent verantwoordelijk voor de glimlach op de gezicht van de gast als ze de deur uit gaan. Je ontvangt en bedient de gasten. Ben jij opzoek naar een leuke en afwisselde baan? Dan zoeken wij jou! Functie eisen: Wij zoeken een medewerker bediening die voldoet aan de

  keukenhulp

  Keukenhulp (m/v)Elke Chef-kok wordt blij van gemotiveerde mensen in de keuken! Onze keukenhulpen zijn toegewijde krachten die zich maximaal inzetten. Ze helpen bij diner-uitgifte (zowel buffet-, als lijnuitgifte), hapjes, mise en place, productiewerk en frituren, maar staan ook met alle liefde in stands of in bedrijfskeukens.Ben jij opzoek naar een leuke en afwisselde baan? Dan zoeken wij jou!Functie eisen:Wij zoeken een medewerker bediening

  Keukenhulp

  Elke Chef-kok wordt blij van gemotiveerde mensen in de keuken! Onze keukenhulpen zijn toegewijde krachten die zich maximaal inzetten. Ze helpen bij diner-uitgifte (zowel buffet-, als lijnuitgifte), hapjes, mise en place, productiewerk en frituren, maar staan ook met alle liefde in stands of in bedrijfskeukens.

  Instellingskoks Gelderland

  Freelance koks voor instellingen in Gelderland Freelance koks voor instellingen kunt u inzetten als u wel een extra handje kan gebruiken, omdat er iemand ziek is of omdat u uw keuken een extra impuls wilt geven. Wij bieden de oplossing. Onze Jongens uit de Keuken zijn de juiste koks voor iedere klus. Professionele instellingskoks die uw opdracht tot

  Instellingskoks

  Freelance koks voor instellingen kunt u inzetten als u wel een extra handje kan gebruiken, omdat er iemand ziek is of omdat u uw keuken een extra impuls wilt geven. Wij bieden de oplossing. Onze Jongens uit de Keuken zijn de juiste koks voor iedere klus. Professionele instellingskoks die uw opdracht tot in de puntjes verzorgen.

  Chef koks

  Van onze chef-koks mag u wat verwachten. Stuk voor stuk tonen ze maximale inzet, zijn zelfstandig, hebben een grote warenkennis en zijn organisatorisch ijzersterk. Uiteraard selecteren wij hen op basis van hun leidinggevende capaciteiten.

  Nieuwsgierig? Wij bellen u!

  Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u om alle mogelijkheden te bespreken.

   Ga naar de bovenkant