fbpx
Horeca

Hardwerkende kok nodig?

Wij regelen het!

Wij zorgen voor het beste keukenpersoneel

Horecapersoneel

Heeft u tijdelijk te kort keukenpersoneel of heeft u extra krachten nodig voor een evenement? De Jongens Uit De Keuken zorgen voor het personeel dat u nodig heeft. Of het nu om een weekend ter vervanging van ziekte gaat of om een heel seizoen; wij hebben de geschikte medewerkers voor u. U kunt zich concentreren op uw zaak; wij zorgen voor de keuken.

De Jongens denken met u mee. Mede door onze jarenlange ervaring krijgen wij al snel een messcherp beeld van uw situatie en wat u nodig heeft. Onze Chef-koks, souschefs, keukenassistenten en bedieningsmedewerkers hebben ervaring op gedaan in diverse disciplines. Zo hebben wij de juiste krachten voor schepen, instellingen, cateringbedrijven en evenementen. Uw tijdelijke personeel kan meteen aan de slag.

Vraag een offerte aan

We bellen u terug

Vul uw telefoonnummer in en we bellen u om de mogelijkheden te bespreken

  Ons personeel

  Zelfstandig werkend kok

  Een zelfstandig werkend kok die u flexibel kunt inzetten of als oplossing voor uw capaciteitsprobleem? De Jongens Uit De Keuken heeft een uitgebreid netwerk van professionele koks die beschikbaar zijn op de momenten waarop u ze nodig heeft en ook nog eens met veel plezier koken.

  Spoedkok

  Soms wordt u overvallen door een gat in de planning. Dat kan door zieke, extra drukte of overmacht. Dan kan 3 dingen doen: Met je handen in het haar zitten Zelf als een bezetene op zoek naar iemand die kan koken De Jongens uit die Keukens bellen

  Representatieve gastvrouw/gastheer

  Dé perfecte gastvrouw/gastheer heeft het charisma en de uitstraling die bij uw horecazaak of instelling past. De eerste indruk die uw gasten ervaren is meestal de manier waarop ze door uw gastvrouw/gastheer ontvangen worden.

  Keukenhulp

  Elke Chef-kok wordt blij van gemotiveerde mensen in de keuken! Onze keukenhulpen zijn toegewijde krachten die zich maximaal inzetten. Ze helpen bij diner-uitgifte (zowel buffet-, als lijnuitgifte), hapjes, mise en place, productiewerk en frituren, maar staan ook met alle liefde in stands of in bedrijfskeukens.

  Chef koks

  Van onze chef-koks mag u wat verwachten. Stuk voor stuk tonen ze maximale inzet, zijn zelfstandig, hebben een grote warenkennis en zijn organisatorisch ijzersterk. Uiteraard selecteren wij hen op basis van hun leidinggevende capaciteiten.

  Ga naar de bovenkant