Freelance koks voor instellingen in Gelderland

Freelance koks voor instellingen kunt u inzetten als u wel een extra handje kan gebruiken, omdat er iemand ziek is of omdat u uw keuken een extra impuls wilt geven. Wij bieden de oplossing. Onze Jongens uit de Keuken zijn de juiste koks voor iedere klus. Professionele instellingskoks die uw opdracht tot in de puntjes verzorgen.

De instellingskoks zullen de hygiëneregels opvolgen zoals u dat gewend bent. Al onze koks beschikken over een inschrijfnummer bij de Kamer van Koophandel, BTW-nummer en een door de belasting afgegeven geldige VAR verklaring (verklaring arbeidsrelatie). Met een geldige VAR verklaring hoeft u als opdrachtgever geen premies en naheffingen af te dragen.

Wij werken uitsluitend met gekwalificeerde instellingskoks die beschikken over goede eigenschappen, ruime ervaringen, die hun vak goed verstaan en doen wat de opdrachtgever verwacht.

Stop met zoeken, wij vinden de kok die u graag in uw keuken wil!

Waarom De Jongens Uit De Keuken?

Bij De Jongens Uit De Keuken zorgen we voor de juiste match tussen u als opdrachtgever en de zelfstandig werkend kok die bij u aan de slag gaat. We kijken dan ook goed naar uw bedrijfscultuur en zoeken daar de meest geschikte kok bij. We nemen het zoekwerk en de administratieve rompslomp voor u uit handen, zodat u ook daar geen omkijken naar heeft. Wij vinden voor u passend personeel, u kunt zich richten op de dagelijkse gang van zaken. Een combinatie die zorgt voor tevredenheid en langdurige klantrelaties waar we trots op zijn.

  • Oplossingsgericht
  • Betrouwbaar
  • Flexibel
  • Doortastend
  • Betrokken