Maatregelen Coronavirus

Onze koks werken dagelijks in verschillende (zorg)instellingen door heel Nederland, logisch dat we vragen krijgen vanuit de verschillende organisaties. Dit zijn de extra richtlijnen die wij hebben opgesteld t.a.v. het Coronavirus voor onze medewerkers. Mocht u vragen hebben hierover, kunt u ons altijd even bellen.

  1. Neem in de auto desinfecterende gel mee om voor en na de dienst te gebruiken.
  2. Was je handen voor dat je werk begint met water en zeep.
  3. Draag handschoentjes en vervang deze regelmatig.
  4. Geen handen schudden, vermijd lichamelijk contact.
  5. Hou dus altijd minimaal 2 meter afstand.
  6. In de keuken hangt desinfectie vloeistof gebruik dit na het handen wassen.
  7. Herhaal dit regelmatig gedurende de dienst.
  8. Hoest of nies in de binnenkant van je elleboog of gebruik papier.
  9. Ventileer je werkomgeving.
  10. Personeel/bewoners die niet in de keuken hoeven te zijn, verzoek die om buiten de deur te wachten en vraag wat zij wensen.
  11. Medewerkers die zich gezond voelen kunnen gewoon komen werken.
  12. Werknemers die ziek zijn en (mogelijk) in aanraking kwamen met het virus, moeten thuisblijven. Zij nemen telefonisch contact op met het planbureau en de huisarts voor advies.
  13. Neem regelmatig contact op met het planbureau voor vragen en advies.